FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
AKRILKÁD
     (tisztítása
 
*  Az akrilkád könnyen tisztántartható, mert felülete tökéletesen sima, nem lyukacsos. Ennek ellenére ne hanyagoljuk el a tisztítását. Az erősen beszennyeződött akrilkád tisztára mosása nem könnyű feladat.
*  A kádat minden nap, de használat után mindenképpen mossuk ki. A tisztításhoz ne használjunk durva súrolószert, mert összekarcoljuk vele a kád felületét. (Nem minden akrilkádtípus javítható!). Kerüljük az agresszív tisztítószereket. A nehezen leszedhető piszkot is csak enyhe, folyékony súrolószerrel távolítsuk el.
*  A fürdővíz leeresztése után legjobb mosószeres oldattal átmosni a kád teljes felületét. Ha szükséges, még hígított klóros fehérítővel is átdörzsölhetjük. Az öblítés mindig bő vízzel történjen. Utána mindig töröljük szárazra.
*  A makacs szappanfoltokat dörzsöljük le lakkbenzinnel, majd öblítsük le mosogatószeres oldattal, végül tiszta vízzel. Ha vízkőlerakódást tapasztalunk, a foltra nyomjunk rá fél citromot, majd töröljük le.
*  A kádat tanácsos időnként fertőtlenítő hatású szerrel is átmosni, hogy az elszaporodott baktériumok elpusztuljanak.(1995)