FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
ÁLLATSZAG
     (csökkentése
 
*  Ha állatot tartunk a lakásban, a szagukat nem tudjuk teljesen eltüntetni, viszont erőssége csökkenthető gondozásukkal, környezetük tisztán tartásával.
*  A megfelelő körülmények között tartott állatoknál a szagok elfogadhatóvá válnak, megszokjuk őket, és csak a kirívókat észleljük.
*  Ahhoz, hogy a lakásban a szagok elfogadhatók legyenek, tisztán kell tartanunk az állatok fekvőhelyét, vackát, ketrecét, etetőtálát. A madárkalickákat hetente kétszer, a rágcsálók ketreceit heti egy alkalommal takarítsuk ki. A macskaalmot, vagy tálcáján a homokot akár naponta többször is cserélhetjük.
*  A kutyák esetében rendszeresen tisztítsuk a fekvőhelyet, párnát vagy pokrócot, takarót. A kutyát évente legalább kétszer fürösszük, de ne vigyük túlzásba a fürdetést.
*  Ha a lakásban a szag a kelleténél erősebb, sűrítsük a takarítást, de ilyenkor érdemes azt is megvizsgálni, hogy mi váltja ki a kellemetlen szagot (fülbetegség, fogproblémák stb.). Előfordulhat, hogy valamelyik állat a szőnyegen vagy a padlón hagyta a névjegyét.(1995)