FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
ARANY.KÉPKERET
     (tisztítása)
 
*  Az aranyozott képkeretet csak finom ecsettel portalanítsuk. Ne törölgessük nedves ronggyal, szivaccsal, és ne használjunk mosószert.Különösen az aranyfüsttel bevont kerettel bánjunk óvatosan, nehogy lejöjjön az aranylemez.
*  A piszkos, légyfoltos keretet denaturált szeszbe mártott, félbevágott hagymával tisztítsuk. Ne nyomjuk rá, ne dörzsöljük, csak érintgessük a rámához a hagymát. A folt, a piszok eltűnik. Mielőtt a képet helyére akasztanánk, jól szellőztessünk ki.
*  Ha a légypiszkot az előbbi módon nem tudjuk eltávolítani, akkor a rámát terpentinbe mártott puha ruhával töröljük át. Hagyjuk megszáradni, majd tiszta ronggyal óvatosan dörgöljük le.
*  Ha az aranyozás megsérült vagy lekopott, aranyfüsttel javítsuk ki. A sérült helyet kenjük be tojásfehérjével, majd tegyünk rá egy aranylapocskát, és egy kis vattával óvatosan nyomkodjuk hozzá. Festéket ne használjunk, mert elüt az eredetitől, és foltos lesz a keret. Aranyfestékkel bevont keret esetében viszont használhatunk aranyfestéket.