FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
FESTETT PADLÓ
     (tisztítása)
 
*  A festett padlót szappanos vízbe mártott, nedves ruhával töröljük tisztára. Csak jól kicsavart rongyot használjunk, hogy minél kevesebb nedvesség kerüljön a padlóra. A padlót ne súroljuk, mert összekarcoljuk! Az erős tisztítószereket is mellőzzük.
*   A lakkozott padlót se mossuk forró vízzel, mert a lakkrétegen hajszálrepedések keletkezhetnek, és azon keresztül a fa felpuhulhat, vízfoltos lesz. Legjobb enyhén nedves ruhával feltörölni. A makacs szennyeződéseket óvatos dörzsöléssel próbáljuk eltávolítani. Ha szükséges, használjunk szalmiákszeszt vagy benzint.
*  Ha a festett padlót átkenjük viasszal, könnyebb tisztítani és kezelni. Az ilyen padlót elegendő puha ronggyal átdörzsölni, fényesíteni. Ha pedig foltos lesz, a foltos felületeket benzinnel tisztítsuk le, majd folyékony viasszal dörzsöljük fényesre. A viaszos padlót nedves ruhával tisztítani nem szabad!
*  A padlón levő repedések, lyukak eltöméséhez megfelelő színű fatapaszt vagy műfát használjunk. Száradás után a padlóhoz hasonlóan kezeljük (lakkozzuk, viaszoljuk).(1995)