FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
FOKHAGYMA
     (gyógyításra)
 
*  A fokhagyma nemcsak kedvelt ételízesítőnk, hanem az egyik leghatásosabb házi patikaszerünk. Egyaránt használhatjuk megelőzésre és gyógyításra. Magas vérnyomás, érelmeszesedés, reumatikus fájdalmak ellen rendszeresen elfogyasztott fokhagyma gyógyító hatása klinikailag is bizonyított.
*  Gyógyító hatására csökken a vérnyomás, oldódik a szív koszorúérgörcse, a szívizom vérellátása következtében javul a szív teljesítőképessége.
*  Tágítja az ereket, csökkenti a vér koleszterinszintjét, ezáltal megelőzi az érelmeszesedés kialakulását. Értágító hatása révén az agy és a szemfenék erei kitágulnak, javítja a látást, lassítja az öregedés folyamatát.
*  Alkoholos kivonata a reumatikus fájdalmak gyors megszüntetését eredményezi.
*  Jó hatással van a bélrendszerre. Serkenti a renyhe bélműködést, segíti az epeműködést. De nagy a szervezetre gyakorolt méregtelenítő hatása is.
*  Erős baktériumölő, fertőtlenítő szer. Kiváló a különböző vírusok, baktériumok és a bélfertőzések leküzdésére. Még az influenza is gyógyítható vele. De alkalmas a gombás fertőzések kezelésére is. Enyhíti a menstruációs görcsöket.
*  Fiatalító hatása is van, mivel A,B,C vitaminszármazékokat tartalmaz, melyek előnyösen hatnak a bőrre, a nyálkahártyára és az idegrendszerre.