FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
FÜRDŐKÁD
     (tisztítása)
 
*  Minden fürdés után mossuk ki a fürdőkádat, hogy a szennyeződés ne rakódjon le, mert a leülepedett piszkot már csak nagyobb munkával és erősebb tisztítószerekkel lehet eltávolítani.
*  A zománcozott kádat szappannal vagy folyékony tisztítószerrel és kefével súroljuk, majd bő vízzel öblítsük. A kefe puha szőrű legyen, mert különben a zománcot felsértheti. Az erősebben szennyezett kádhoz folyékony súrolószert használjunk. Mellőzzük az agresszív vegyszereket és az erős súrolóeszközöket.
*  Az elhanyagolt, megsárgult fürdőkádat tömény hipóval kezeljük. A kádat jól kenjük be vele, néhány percig hagyjuk rajta, majd alaposan súroljuk át, végül bő vízzel mossuk le. Ismét szép fehér lesz!
*  A kádon található kisebb barnás-sárgás foltokat ecettel dörzsöljük le. Ha nem vezet eredményre, a foltot áztassuk tömény ecetbe mártott ronggyal, azután újból dörzsöljük át, és mossuk le. A kevésbé erős rozsdafoltot citrommal tüntessük el.
*  A műanyagkádat csak mosószeres vízzel mossuk. A foltokat citrommal vagy ecettel töröljük le. Erős vegyszereket, súrolószereket ne használjunk.(1995)