FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
GUMIÓVSZER
     (kezelése)
 
*  Csak jó minőségű óvszert válasszunk. Kerüljük az olcsó, névtelen, szavatossági idő nélküli termékeket. A rossz minőségű óvszerek esetében minimális a garancia a biztonságra. Mindig ellenőrizzük a csomagolást is. Sérült tasakot ne vegyünk.
*  A tasakot csak közvetlenül a használat előtt nyissuk ki, hogy időközben ki ne száradjon, meg ne sérüljön. Nem ajánlatos az óvszert sokáig zsebben hordani, vagy a gépkocsiban tárolni, mert a melegtől károsodhat.
*  Ha az óvszer száraz, használjunk megfelelő kenőcsöt, hogy csússzon, és a mechanikus igénybevétel közben ne szakadjon ki. Olajos, zsíros kenőcsöt, ill. vazelint viszont ne alkalmazzunk, mert a zsiradék károsítja az óvszer anyagát.
*  Felhelyezésekor ügyeljünk arra, hogy alatta ne maradjon levegő, mert szakadást okozhat. Legjobb, ha a végét jól összeszorítjuk. Az óvszert mindig a hímvessző végéig tekerjük le, hogy magömlés után a gumit könnyen ráfoghassuk, mert különben az ondó a hüvelybe folyik.
*  Minden alkalommal új óvszert használjunk! Ne próbálkozzunk a használt újbóli alkalmazásával, mert a legnagyobb óvatosság ellenére sem biztonságos. Az aktus megismétlésére is csak akkor kerítsünk sort, ha előtte megfelelően tisztálkodtunk!(1985)