FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
HERPESZ
     (kezelése)
 
*  A herpesz kezeléséhez legjobb már a sömörképződés elején hozzálátni, mert a betegség gyógyítása annál sikeresebb, minél hamarabb elkezdjük. A korai kezeléssel sok esetben a herpesz kialakulását is megakadályozhatjuk. Ezért jó, ha tartunk otthon herpesz elleni készítményeket. Kezelés nélkül gyakori a felülfertőzés.
*  A kezdődő herpesz gyógyításában gyors eredmény érheto el, ha elviselheto forróságú vízbe vagy alkoholba mártott vattacsomót teszünk a hólyagokra. A vattacsomót szükség szerint cseréljük. A vírust a víz és az alkohol megöli.
*  Ha a betegség kialakult, ne tartsunk szoros testi kapcsolatot másokkal (pl. ne adjunk puszit), mert bárkit megfertőzhetünk. A betegség alatt a családon belül még inkább indokolt a külön törülközo használata és naponkénti cseréje.
*  Ha hajlamosak vagyunk a herpeszbetegségre, kerüljük a túlzott napozást, a zsírosabb ételeket, a kimerítő munkát és sportot, mert mindezek gyengítik szervezetünk ellenállóképességét. A legyengült szervezetben a lappangó herpeszvírusok aktivizálódnak és betegséget okozhatnak.