FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK | ELÉRHETŐSÉG
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
KERÉKCSERE
     (gépkocsin)
 
*  Ha a gépkocsin kereket cserélünk, igyekezzünk a forgalomtól minél messzebb állni. Ha szükséges ,kapcsoljuk be a vészvillogót, és tegyük ki kellő távolságra az elakadást jelző háromszöget.
*  Jól rögzítsük a gépkocsit. Húzzuk be erősen a kéziféket, és kapcsoljuk sebességfokozatba a kocsit, majd a földön maradó kereket ékeljük ki. Az ékelés különösen lejtős úton ajánlatos.
*  A kerékcsavarokat még a földön álló gépkocsin lazítsuk meg. A kulcsot a végénél fogjuk, így nagyobb nyomatékot képes kifejteni. Ha a csavar nem oldódik, szükség esetén lábbal nyomjuk a csavarkulcs végét.
*  A kocsiemelőt helyezzük mindig a karosszéria erre a célra kialakított részébe, különben a kocsiszekrény könnyen megsérülhet. Laza talajon az emelő alá tegyünk egy nagyobb felületű falapot, hogy az emelő ne nyomódjon a talajba.
*  A gépkocsit emeljük olyan magasra, hogy a kerék könnyedén levehető legyen. A kerék kicserélése után a kerékcsavarokat átlósan egymással szemben húzzuk meg, de csak annyira, hogy a kerék felfeküdjön a helyére. A végső meghúzást a kocsi leengedése után végezzük. (1985)
 
VEHOCLE REPLACEMENT
     (car)