FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
LEFOLYÓ
     (tisztítása)
 
*  Ha a szennyvíz nehezen folyik le a lefolyón, pumpálással próbáljuk eltávolítani a szifonban keletkezett dugulást. Legtöbbször néhány erőteljes pumpálással szabaddá tehetjük a lefolyót. Pumpáláskor a túlfolyókat tömjük be, hogy a levegő beáramlását megakadályozzuk.
*  Ha a pumpálás nem segít, csavarjuk le a bűzelzáró tisztítócsavarját, és a burát szereljük le, s úgy végezzük el a tisztítást. A szifon alá tegyünk vödröt, mert a benne levő vízzár a tisztítónyíláson át kifolyik.
*  A szenny lerakódását megelőzhetjük, ha havonta egy alkalommal a lefolyóba fél pohár mosóport és fél pohár sót szórunk, majd forró vízzel leöntjük, és folyóvízzel öblítjük. Hogy elkerüljük a dugulást, ne öntsünk a lefolyóba kávézaccot, teafüvet, zsíros vizet, és ne mossuk a mosdóba a kihullott hajszálakat!
*  Tisztítóspirált otthon nem tanácsos használni, mert könnyen sérülést okozhatunk a lefolyóban, a porcelán tárgyakban. Ha mégis használjuk, legyünk nagyon óvatosak, különösen kerüljük az éles hajlatokat.(1995)