FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
MŰSZEMPILLA
     (felhelyezése)
 
*  Ha sűrű, göndör és hosszú szempillákat szeretnénk, használjunk műszempillákat. A műpillákat akár egyenként is felragaszthatjuk saját pillánkra. Igen tartós, akár több hétig is fent marad, jól bírja a sminkeltávolítást, az uszodát és a szaunát.
*  A műszempilla felhelyezését mindig alapozással kezdjük. Utána a szemöldököt húzzuk ki, majd egyenletesre és mattra púderezzük be a szemhéjunkat. Hogy ne legyen színeltérés a saját és a műszempillánk tövénél, vékonyan húzzuk ki szemünket is.
*  A műszempilla tövét ragasztózzuk be, azután pontosan és szorosan helyezzük fel. A rögzítést a külső szélektől kezdjük. A műszempilla jobban simul, ha felhelyezés előtt az eredetit begöndörítjük. A felragasztásnál mindig speciális ragasztót használjunk.
*  Ha felhelyeztük a szempillákat, óvatosan fessük ki és finoman húzzuk ki a szemhéjunknál azt a vonalat, ahol műszempillánk hozzáér a szemhéjhoz, ill. kontúrozzuk a szem vonalát.
*  Kifestett szemmel ne feküdjünk le, mert a megszáradt festéktől a szempillák könnyen töredezetté válnak és kihullhatnak. A szemfesték lemosásához csak a szemhez illő sminklemosót használjunk. Az ilyen lemosó akkor sem árt a szemnek, ha véletlenül belecseppen. A lemosott festék után a szem körül a bőrt mindig jól kenjük be speciális krémmel!