FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
NYAKKENDŐ
     (viselése)
 
*  A nyakkendő a férfias öltözködés dísze, de csak a jól megválasztott nyakkendő öltöztet. Egy nem megfelelő fazonú, színű nyakkendő visszatetsző hatású is lehet. Ne feledjük, hogy az általunk viselt nyakkendő sok mindent elárul egyéniségünkről és öltözködési stílusunkról.
*  Ha ritkábban viselünk nyakkendőt, akkor kevés számú darab is elegendő, de fontos, hogy divatosak legyenek, és minél több öltöny, illetve ing kombinációhoz illjenek. Ilyenkor legjobb, ha az alapöltözékekkel harmonizáló, egyszínű, szolid fajtát választunk.A nyakkendő kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy az egyszínű nyakkendő jól illik minden öltönyhöz, mintás kabáthoz és mindenféle inghez. Sötét színekben, selyem kivitelben viszont a nyakkendő elegáns kiegészítője lehet az öltönyeinknek, ingeinknek.
*  A nyakkendő kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy az egyszínű nyakkendő jól illik minden öltönyhöz, mintás kabáthoz és mindenféle inghez. Sötét színekben, selyem kivitelben viszont a nyakkendő elegáns kiegészítője lehet az öltönyeinknek, ingeinknek.
*  Ha öltözködünk, először mindig az öltönyt válasszuk ki, utána a nyakkendőt, s utoljára az inget, amely mindkét ruhadarabhoz illik!
*  A nyakkendőt és a csomót méretünknek és az arcunknak megfelelően válasszuk. Kerek archoz túl széles, soványhoz túl keskeny csomót ne kössünk. A megkötött nyakkendő csücske pedig pontosan az övig érjen! A csomók viszont a gallérvégek közé essenek.(1995)