FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
PARAFAPADLÓ
     (tisztítása)
 
*  A lakkal bevont parafapadló külön kezelést nem igényel. Elegendő jól kicsavart, nedves ronggyal feltörölni. Csak makacs szennyeződés esetén tegyünk tisztítószert a vízbe. A takarítást mindig jól kicsavart ruhával végezzük, mert a parafa a nedvességtől berepedezhet. A végén a padlót töröljük szárazra!
*  Ha a lakk használat közben megkopott, feltétlenül pótoljuk a lakkréteget, de vastagon ne hordjuk fel. A rendszeres ápolás ellenére a parafapadlót 4 évente célszerű felújítani, újra mázolni.
*  A viasszal kezelt parafapadló vízzel egyáltalán nem mosható, még nedves ruhával se töröljük fel. A port száraz puha ronggyal szedjük össze. Időnként a viaszt újítsuk fel, de csak vékonyan kenjük fel, és hagyjuk beszívódni, azután fényesítsük. A padló hosszú időre tiszta és fényes marad.
*  A parafa nehezen viseli el a közvetlen napsütést, az erős napfény hatására kivilágosodik, ezért a hosszú élettartam és a természetes szépség érdekében óvnunk kell. Az állandó napsütésnek kitett padlórészt szőnyeggel takarjuk le.(1995)