FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
PORSZÍVÓZÁS
     (szabályai)
 
*  A lakásban mindig portörlés után porszívózzunk, mert így a leülepedett port is felszívjuk. Ha a padlót, illetve a padlószőnyeget porszívózzuk, az ajtónál kezdjük, és haladjunk a szoba belseje felé, így a kifúvódó levegő nem veri fel a port.
*  A szívófejet ne mozgassuk összevissza. Egymás melletti sávokban (csíkokban) előre-hátra egyenes vonalban haladjunk. Az erősen szennyezett részekre többször menjünk rá.
*  Ha szilárd felületű tárgyakat, padlót tisztítunk, a készülék szívófejét sohase szorítsuk teljesen a tárgyra, az egyik oldalát kissé mindig emeljük meg, hogy a levegő beáramolhasson. Bútorkárpitból és szőnyegből viszont csak teljesen rászorított szívófejjel lehet kiszívni a port.
*  A nehezen hozzáférhető helyekről, sarkokból, bútorok alól, képek mögül a port legkönnyebben szívócsővel távolíthatjuk el.
*  A porzsákot rendszeresen ürítsük ki, ezzel erősödik a szívóhatás. A kiürítést vagy a cserérét legjobb porszívózás előtt elvégezni.
*  Használat után a porszívót feltétlenül törölgessük le puha ruhával, és olyan helyre tegyük, ahol könnyen hozzáférhetünk.(1995)