FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
PVC-PADLÓ
     (tisztítása)
 
*  Ha a padlót naponta felporszívózzuk vagy felsöpörjük, a piszkos, foltos részeket pedig nedves, puha ruhával áttöröljük, a PVC hosszú ideig szép fényes marad.
*  Az erősebben szennyezett padlót először mosószeres vízzel, majd tiszta vízzel mossuk fel. A vízhez ne adjunk túl sok mosószert, mert a PVC elveszítheti fényét.
*  Időnként célszerű felkenni viasztartalmú padlóápoló szerrel is, mert ez gátolja a szennyező anyagok tapadását és szép fényt ad a padlónak.
*  Tisztításra soha ne használjunk szerves oldószert, tönkreteheti a padló fényes felületét. Kerüljük a szerves oldószert a festékfoltok eltüntetésénél is.
*  Ha bármilyen vegyszer a padlóra kerül, azonnal töröljük fel! Az erős sav, lúg maradandó károsodást idézhet elő a padlón. Nem használ a PVC-nek az erős napfény sem! Az UV-sugárzás lassú elszíneződést vált ki. Károsítja a padlót a görgős szék, a tűsarkú cipő is. Javíthatatlan nyomot hagyhatnak a PVC-n.
*  A kisebb foltokat, hibákat néhány csepp olaj bedörzsölésével, vagy kevés emulziós padlófénnyel könnyen kijavíthatjuk. Az égésnyomokat viszont csak dörzsöléssel távolíthatjuk el. Ha pedig a sérülés súlyos, a sérült részt vágjuk ki, és illesszünk be új darabot a helyére.(1995)