FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
RUHANEMŰ
     (gondozása)
 
*  Ruháinkat rendszeresen gondozni kell, ha azt akarjuk, hogy megtartsák formájukat, küllemüket, funkciójukat, és hosszú életűek legyenek. Csak friss, tiszta, vasalt ruhát viseljünk és tároljunk!
*  Felsőruháinkat használat után rögtön keféljük ki. Távolítsuk el a port és az egyéb szennyeződéseket. Alaposan tisztítsuk ki a gallért, a zsebek széleit, az ujjakat, a nadrágok szárait. Mielőtt eltennénk, jól szellőztessük ki, a foltokat távolítsuk el.
*  Ne hordjunk gyűrött, ráncos, kikönyökölt ruhaneműt. Gőzöléssel frissítsük fel, és ha szükséges, vasaljuk ki. A kényesebb kabátokat, zakókat, kosztümöket és bundákat széles vállfára tegyük, de ne préseljük be a szekrénybe. A kötött holmikat viszont ne lógassuk hosszú ideig, mert megnyúlnak.
*  Ha a ruhadarab sérült, először hozzuk helyre, csak azután vegyük fel, ill. tegyük vissza a helyére. Ilyenkor célszerű ellenőrizni a gombokat, a varrásokat, a cipzárakat is. A jól kezelt ruha sohasem okoz meglepetéseket! Ügyeljünk a ruhák illatára is. A szekrényben mindig legyen illatosító.(1995)