FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
SZAPPAN
     (testápoláshoz)
 
*  Ha alaposan és kíméletesen szeretnénk tisztítani bőrünket, használjunk szappant. Minden bőrtípusra találhatunk megfelelőt. A modern szappanok nem lúgozzák ki a bőrt, csak a pórusokat tisztítják. Előnyük, hogy nem izgatják a bőrt, nem idéznek elő allergiás megbetegedéseket.
*  A szappan és szóda keverékéből (250 g mosószappan, 50 gr szóda, 2 liter forró víz) kiváló tisztítószert készíthetünk. Jól tisztíthatók vele a csempék, a kőpadlók, a műanyagok és a fémtárgyak. Ha még iszapolt krétát is adunk hozzá, kiváló súrolószert kapunk.
*  A szappan minden textilnemű mosására alkalmas, felhasználása nem igényel különösebb figyelmet vagy szakértelmet. Legjobban a természetes anyagokat tisztítja.
*  A szappant bizonyos esetekben kenőanyagként is alkalmazhatjuk. Könnyebben hajtható be a facsavar az előfúrt fába, ha becsavarás előtt néhányszor végighúzzuk a szappanon. A nehezen mozgó fém, műanyag cipzárak beszappanozva szabadabban nyílnak-záródnak.
*  Ha a reggel felhúzott gyűrű este nem akar lejönni, ujjunkat erősen szappanozzuk be, majd lassan húzzuk le a gyűrűt.1985.