FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
SZEMÖLDÖK
     (ápolása)
 
*   A szemöldök csak akkor szép, ha ápolt. Naponta keféljük át először szál ellenében, aztán ellenkező irányba. Végül az egyes szálakat igazítsuk el természetes irányába. Ha elégedettek vagyunk a szemöldökünk formájával, nem kell vele foglalkozni, elég hetente egyszer kitépkedni a kósza szálakat.
*   Ha szemöldökünk vonala megszakad, hiányos, aszimmetrikus szemceruzával korrigáljuk. Szemöldökcsipeszt viszont csak akkor használjunk, ha egy kicsit más vonalat, formát szeretnénk. Ne vigyük túlzásba a depilálást, mert később a szemöldök természetes formáját csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem lehet helyrehozni.
*  Mindig csak nekünk való formát válasszunk! A dúsabb, felfelé fésült szemöldök markánsabb, vadabb megjelenést kölcsönöz. A vékony, ívelt szemöldök romantikusabb.
*  Ha túl dús a szemöldökünk, akkor először tanácsos kozmetikussal kiszedetni szép formájúra, utána már könnyen tudjuk igazítani. Ha magunk próbáljuk ritkítani, a kezelést mindig a szem felől alulról kezdjük, soha ne felülről!
*  Sose borotváljuk a szemöldökünket! A borotvált szemöldök növése igen erős. A borotvált hely idővel megkeményedik. Inkább húzogassuk ki az eltávolításra szánt szőrszálakat. A szőrszálak eltávolítása után mindig fertőtlenítsünk. Erre a célra a legjobb az alkohol.(1995)