FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
SZEPLŐ
     (halványítása)
 
*  A szeplő elleni védekezést már kora tavasszal meg kell kezdeni. Nem szabad hagyni, hogy a télen elhalványult szeplőink az első tavaszi napsütésben kiújuljanak. Fényvédő anyagokat tartalmazó krémmel, púderrel vagy házi halványítókkal védekezzünk.
*  A fényvédő szerek a szeplőktől csak akkor óvnak meg, ha kora tavasztól késő őszig mindennap rendszeresen használjuk őket. Alkalmazásuk még akkor is célszerű, ha felhős az ég, vagy ha már megjelentek a szeplők.
*  Ha sokat tartózkodunk az utcán, naponta többször kenjük be arcunkat fényvédő anyaggal, és csak este mossuk le. Kerüljük a napozást, erős napsütésben hordjunk széles karimájú szalmakalapot vagy napernyőt.
*  Ha kevés szeplőnk van, és zsíros a bőrünk, vízzel hígított citromlével dörzsöljük be a szeplős bőrt. Alkalmazhatunk uborkalevet is. Előnye, hogy minden típusú bőrre használható. Uborkaidényben a nap folyamán többször mossuk le vele arcunkat.
*  Ha annyi szeplőnk van, hogy a halványítás nem lenne eredményes, és szeretjük az arcbőr sötétebb tónusát, használjunk sárgarépalevet. Reggel és este kenjük be arcunkat frissen sajtolt sárgarépalével.(1995)