FŐOLDAL | RÓLUNK | KAPCSOLAT  | PARTNEREK |
KÉPTÁR
 
 
 
Copyright 2000 Your Web Page  Inc. Tausz Design Studió
YOUR VERY NICE
SLOGAN GOES HERE...
Házi praktikák
      Tippek
témakörök
knol.google
wikipedia
társoldalak
tartalomjegyzék
jelenleg
lexikonok
receptek
érdekességek
otthon
hírlista
 
A    B   C    D
E    F    G   H
I     J    K    L
M   N   O   P
R    S    T   U
V    W   Z   ZS
 
online
websas.hu
FOMOZAIK
Valósítsa meg álmait
fotómozaikkal!
KERESSE ITT
TISZTÍTÓSZER
     (tisztítása)
 
*  Mindig a feladatnak megfelelő tisztítószert válasszunk, illetve alkalmazzunk. Vegyük figyelembe, hogy a háztartásban mindenféle szennyeződés eltávolítására alkalmas, univerzális tisztítószer nem létezik.
*  Törekedjünk arra, hogy minél enyhébb hatóanyagú, semleges kémhatású tisztítószert használjunk, a lehető legkisebb töménységben és mennyiségben.
*  Kerüljük az erősen mérgező hatású szereket! Ha mégis használunk ilyeneket, először alaposan olvassuk el a címkén lévő kezelési utasítást, csak azután dolgozzunk velük. Ha maró szagú tisztítószert használunk, az ablakot mindig nyissuk ki.
*  A tisztításban környezetbarát szerekkel (mosószóda, ecetsav, bórax, citromlé) is kiváló eredményt érhetünk el. Ezek kevésbé agresszív hatásúak, a tisztított felületet, a környezetet és az egészséget kevésbé károsítják.
*  Ha ismeretlen tisztítószert vásárolunk, először célszerű a terméket kevésbé látható helyen kipróbálni. Legyünk óvatosak, csupasz kézzel az anyagot ne fogdossuk, és szaglással se ellenőrizzük, mert súlyos sérülést szenvedhetünk. A teljesen ismeretlen anyagok használatát pedig mellőzzük!
*  Ne használjunk együtt ammónia és klór alapanyagú termékeket, mert veszélyes gőzők keletkeznek!
*  Tisztítást vegyszerekkel csak gumikesztyűben végezzük!(1995)